Malzemeler
- 1 paket makarna
- 200 gr. kuşbaşı tavuk göğüs eti
- 2 su bardağı havuç rendesi
- 2 su bardağı haşlanmış mısır
- 1 su bardağı bezelye konservesi
- yarım su bardağı yoğurt
- Yarım su bardağı light mayonez
- 3 diş dövülmüş sarmısak
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
- Yarım demet kıyılmış dereotu
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- Tuz
Yapılışı
Makarnayı tuzlu, bol kaynar suda haşlayıp süzün. Soğumaya bırakın.Tavuk etlerini önce haşlayın.Daha sonra pul biber katılmış zeytinyağında birkaç defa çevirin. Tüm malzemeleri harmanlayıp servis yapın.
Makarnayı tuzlu, bol kaynar suda haşlayıp süzün. Soğumaya bırakın.Tavuk etlerini önce haşlayın.Daha sonra pul biber katılmış zeytinyağında birkaç defa çevirin. Tüm malzemeleri harmanlayıp servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder